søndag den 10. november 2013


Udstillingsstedet Sydhavn Stations præsenterer udstillingen Dobbelt Desillusion med 

Sonja Lillebæk Christensen og Kristoffer ØrumFestraket 2013
1 ud af 4 plakater a 80x120cm.
(posca tusch på papir - digital redigering – plakat print).
Af Sonja Lillebæk Christensen 

Billede udsnit fra 2620 Samfundsmetaforer
11 plakater a 80x120cm. 2013 
(digital program & plakat print).

Af Kristoffer Ørum


Fernisering d. 15. november kl. 17.00 – 21.00
Udstillingen er åben fra d. 16. november til d. 15. december
Åbningstider: torsdag til søndag kl. 13.00 – 17.00

Udstillingsstedet Sydhavn Stations
Ernst Kapers Vej 1, 2450 København SV 
S-tog linje A og E eller Bus 3A og 10 lige til døren eller 5 min. cykeltur fra Enghave Plads. 

Kristoffer Ørum og Sonja Lillebæk Christensens udstilling ”Dobbelt desillusion” er Udstillingsstedet Sydhavn Stations næste dobbeltrelease. De går frisk til desillusionen, intet stikkes under stolen, der er ikke noget med at sidde i et hjørne og skumle. Måske er det ikke at overdrive at sige at man kan danse til deres mørkesyn.

Kristoffer Ørum præsentere projektet "Samfundsmetaforer" hans første større soloprojekt efter 13 år samarbejde med Anders Bojen. På plakater uden for udstillingen hænger intet mindre end 2620 samfundsmetaforer. Nu skal det hele vendes på hovedet! Ikke al den her smålige køren rundt i den samme rille. Nu bliver der nok nye
udgaver af samfundet at vælge imellem. I løbet af udstillingsperioden dannes yderlige 500 mere omfattende samfundsmetaforer af en computer og hænges op som print, ledsaget af et nyt svedigt soundtrack produceret i et samarbejde med ingen mindre end rapperen Koolbandi (the artist formerly know as Kølig Kaj)! Og som en yderligere bonus bliver samfundsmetaforerne sendt til per post offentlige debatører.


Sonja Lillebæk Christensen har også rystet posen grundigt til os. I et meget poetisk samarbejde med musikeren Gry Bagerøi har Sonja lavet videoen ”Fra skjul til skjul”, som er en meditation over sangen Lille sommerfugl. Musikken er sfærisk pop, der ganske forsigtigt berører Bjørn Tidmands udødelige klassiker. Filmens sangtekst kredser om druk, parforhold, dødelighed og restaurationsbranchen. Vi møder Rose og O. L. C. Danmark, men hvem der er sommerfuglen i videoen… tja det finder vi måske aldrig ud af.


Koolbandi (Thomas Lægaard Sørensen) vandt under navnet Kølig Kaj det Danske Melodi Grandprix i 1997 og arbejder i øjeblikket på musikprojektet Lokalisering. 
Gry Bagøien er bl.a. kendt fra Æter ,GRY med FM Einheit og hendes samarbejde med New Yorker musikeren Francis Hariss. Gry har udgivet plader i Tyskland og USA og udkommer med en ny  LP i Marts 2014 på pladeselskabet Scissor and Thread, NY.

For mere information kontakt Sonja Lillebæk Christensen på tlf. 50 42 07 72 eller sonjalillebaek@hotmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar