mandag den 20. januar 2014

Zoneplate
af Morten Holm Larsen


Filmpremiere og udgivelse af fysisk medie

Torsdag d. 23. januar 2014 kl.19-21
 
Udstillingsstedet Sydhavn Station
Ernst Kapers Vej 1
2450 København SV


Zoneplate
af Morten Holm Larsen

Størstedelen af redigeringsmaterialet til filmen Zoneplate er optaget i Los Angeles. Kameraet har været med til specifikke begivenheder og på løs færden i byens udendørsrum. Optagelserne er oftest total-panoreringer, horisontale og vertikale. Denne kameraføring danner et overblik over et område eller sted, og af hvad der er i bevægelse inden for kamerabevægelsens varighed. I efterbearbejdningen er der ud fra dette materiale konstrueret stillbillede-sekvenser, der viser bevægelsen gennem rum i en ændret tidsgengivelse. Sekvenserne er klippet sammen med andre former for filmmateriale, der er kommet til syne gennem computeranimation, objekt-affilmning og montering af materiale fra andre filmiske sammenhænge.

Lydsiden til filmen består af underlægningsmusik og lyden af en stemme, der taler. Den bevidsthed, der udfører voice-overen, er påvirket af tekstmateriale fra et online arkiv med naturvidenskabelige tekster.
Filmen varer 09:29 og udgives som fysisk medie i form af 22 rustfri stålplader i standard dvd-kassetteformat. På pladerne er der lasermarkeret et download link til filmen samt filmens titel, navn og årstal.

Aftenens program:

19:00 Velkomst taffel
19:30 Præsentation og visning af film
19:40 Spørgsmål til instruktøren

Arrangementet er gratis og foregår kun denne ene aften.
Ved samme lejlighed holdes der åbent på udstillingen Kamuflage 
af Camilla Rasborg. Udstillingen Kamuflage fortsætter frem til 9. februar 2014

Kontaktperson: Morten Holm Larsen 
e-mail : autodele@gmail.com
tlf.
 nr.: 26746306
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar