mandag den 31. august 2015

5 SPOR (MIX TAPE)
Udstillingen er en gruppeudstilling, som åbnes med en fest for at markere, at udstillingssæsonen på Udstillingsstedet Sydhavn Station indledes efter en sommerpause. 
Udstillingen præsenterer 5 kunstnere, som bidrager med 5 samtidskunstneriske perspektiver. De 5 opererer uden et kendskab til udstillingens øvrige deltagere, og må således agere inden for en uspecificeret kontekst. De må i dette miks stå på egnen ben og forlade sig på egne individuelle metodikker.


Søren Brøgger
Søren Brøgger arbejder med populærkulturens mange aspekter: Computerspil, digitale billeder, film, tv og popmusik til varemærker og firmalogoer. I Søren Brøggers værker udforskes malstrømmen af synsindtryk såsom sampling og sammensmeltningen af medier og strømmen af moderne informationsteknologi. Søren Brøgger henleder hermed vores opmærksomhed på, hvordan centrale budskaber fra reklamer og tv ikke altid kan tydes så let. Man kan nemt fare vild og føle sig fortabt i det visuelle bombardement af informationer og reklamer, vi dagligt bliver udsat for.

Mette Hersoug
Mette Hersoug undersøger overlaps og skred mellem kulturelle systemer. Hun væver ofte et tæppe med adskillige lag bestående af associationer samt brudstykker af sonisk og visuel information og etablerer hermed nye forbindelser mellem disse elementer. Hun er engageret i en strategi, der sigter mod at vende kulturens konsensuskoder på hovedet gennem en hybrid strategi, hvor vidensfelter mikses eller splittes. Hendes praksis er rettet mod potentialet i de betydningsskred, som skabes gennem hybride strategier, og disse skreds muligheder for at blotlægge modsigelser og ubevidste systemer af overbevisninger. Hun søger at etablere et rum for refleksion over, hvorledes ideer opererer og påvirker vores opfattelse af visuelle og soniske objekter. Sigtet er at destabilisere koder af konsensus samt sprængkraften i det poetiske.

Mathias Kryger
Mathias Kryger forsøger med sit arbejde at nærme sig en beskrivelse af performativitet som begrebslighed i en virkelighed, hvor alt er at betegne som performance. Det udmønter sig i en produktion af objekter, tekster og performance skabt alene eller i samarbejde med andre.

Benedikte Sander Laursen
Benedikte Sanders arbejde placerer sig i spændingsfeltet mellem det abstrakte og det håndgribelige. I værkerne udspiller der sig en konstant forhandling mellem det synlige og det usynlige, det genkendelige og det uigenkendelige, og det er i afsøgningen af disse grænseflader, der som magnetiske poler holder værkerne i skak i en slags pendulerende repetitiv bevægelse, at nye sammenhænge tager form.

Morten Skrøder Lund
Her er Morten Skrøder Lunds bidrag til at udfylde tomrummet. Det har denne længde og lyder således:

I have been thinking about you
I really do

Benedikte Sander Laursen 
Video:
”Uden titel”, 2015, spilletid 21 min Benedikte Sander Laursen
Uden titel, 2015, print 
Mathias Kryger
: ) ,2015, 121 x 80,3 cm, print 
Mathias Kryger
Objekt:
Nature recognizing its own face in a shiny can of Red Bull, 2015
Mette Hersoug
Animation:
”Scared to drive all the charter planes I let my denim sag all the enemies”, 2015,
spille tid 4 min 16 sek.

Mette Hersoug
Animation:
”Scared to drive all the charter planes I let my denim sag all the enemies”, 2015,
spille tid 4 min 16 sek.


Mette Hersoug

”Scared to drive all the charter planes I let my denim sag all the enemies”, 2015, 121 x 80,3 cm, print

Søren Brøgger
Maleri:
“Kaneko Times”, 90 x 125 cm, akryl og olie på lærred.
“Art Treasures”, 50 x 75 cm, akryl på lærred.Søren Brøgger
Maleri:
“Kaneko Times”, 90 x 125 cm, akryl og olie på lærred.
Søren Brøgger
“Art Treasures”, 50 x 75 cm, akryl på lærred.

Søren Brøgger
“Internet Tattoo”, 121 x 80,3 cm, print
(Original tegning - A2, tus, farveblynat og akryl på papir.)

Morten Skrøder Lund
Hår, laminat, kobber, 121 x 80,3 cm
Morten Skrøder Lund
Solvogn:
”Uden titel”, blandende materialer, 75 x 55 x 50 cm.

MIX TAPE - 5 Spor , installationsview


MIX TAPE - 5 Spor , installationsview

Ingen kommentarer:

Send en kommentar