mandag den 14. december 2015

Julens Plakatudstilling: Den sejrende Ikaros (E45) af Christian Schmidt-Rasmussen


  Fernisering: Søndag den 20. december 2016 kl. 15-17
Udstillingsperiode: Den 21. december – 7. januar 2016

Åbningstider: 24 timer i døgnet  

Christian Schmidt-Rasmussen (f. 1963) har til plakatholderne på Udstillingsstedet Sydhavn Station lavet kollagen, Den sejrende Ikaros (E45), som består af femten plakater med billeder af flygtninge, der vandrer ad E45 og et udpluk af egne tekster. Værket er både et frustreret og apatisk raseri mod alt og alle med udgangspunkt i den såkaldte flygtningekrise. Christian tror ikke på kriser og da slet ikke denne her. Han tænker, at han bliver ført bag lyset af jer og løjet for af alt og alle. Han køber slet og ret ikke jeres præmisser for at snakke, som I gør. Her sejrer Ikaros, og her er han ikke en stakkel, der falder i vandet som straf for sit overmod. Her er der ingen kystvagt, der punkterer Ikaros’ gummibåd. Her flyver han højt og slukker jeres Phuket-sol, jeres all-included-sol. Værket bliver efterfulgt med udgivelsen af den fulde tekst til Den sejrende Ikaros (E45) på gruppeudstillingen, NORMEN med åbning den 8. januar 2016 på Udstillingsstedet Sydhavn Station.

Velkommen til fernisering på Christian Schmidt-Rasmussens plakatudstilling samt finissage på Mogens Gissels soloudstilling på søndag den 20. december kl. 15-17 med gløgg og æbleskiver. 

Plakaterne vil blive skiftet i åbningstiden som work-in-progress på ferniseringsdagen, så kom tidligt hvis du gerne vil nå at se Mogens Gissels plakater i stationens forhal.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar