lørdag den 6. februar 2016

LIGE NU OG HER af Thorgej Steen Hansen


LIGE NU OG HER

I forbindelse med at Sydhavn Station i øjeblikket har besøg af den folkekære skulptur Fiskerkone af Charles Svejstrup Madsen, der normalt står placeret ved Gl. Strand, udstiller billedkunstner Thorgej Steen Hansen nu et tekstværk i billboard-format under jernbanebroen på stationen.

I sit værk ”Lige nu og her” fremsætter Thorgej Steen Hansen en lokal og indlysende sandhed.

Der er fernisering på værket nu på fredag den 12. februar kl. 17 – 22 sideløbende med gruppeudstillingen Beach Boys der er kurateret af 
Jens Axel Beck.

Værket kan ses alle døgnets 24 timer frem til torsdag den 17. marts.

Alle er velkomne.


Med venlig hilsen

Udstillingsstedet Sydhavn Station
Ernst Kapers Vej 1,
2450 København SV.

http://www.sydhavnstation.info/
http://www.thorgejsteenhansen.info/

--------------------

København er i øjeblikket under langvarig ombygning i forbindelse med metrobyggeriet og andre større anlægsprojekter. I den forbindelse er flere skulpturer gemt væk og pakket ned, men en af de hengemte skulpturer er kommet frem i lyset igen. På foranledning af udstillingsstedet Sydhavn Station, er Charles Svejstrup Madsens skulptur ”Fiskerkone” fra Gl. Strand, opstillet på Sydhavn Stations Plads, i et år fra juli 2015 til juli 2016.

I løbet af opstillingsperioden bliver fiskerkonen endvidere akkompagneret af nutidskunst i et stort billboard, der er sat op uden på stationen på en mur under jernbanebroen. Heri vil de 10 kunstnere bag Udstillingsstedet Sydhavn Station, lave skiftende udstillinger i plakatformat der på forskellige måder forholder sig til besøget. Den femte kunstner i rækken er Anne Skole Overgaard. De øvrige kunstnere er: Jens Axel Beck, Sonja Lillebæk Christensen, Claus Ejner, Thorgej Steen Hansen, Heidi Hove, Morten Jacobsen, Mette Juul og Camilla Rasborg og Ulla Hvejsel.

Tak til Statens Kunstfond og Københavns Kommune.

---------------------
For yderligere information kontakt Thorgej Steen Hansen på 61654968 eller send en mail til thorgej@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar