onsdag den 16. marts 2016


Ny billboard på Sydhavn Station - Fernisering på fredag d. 18. marts kl 15-19.
 
FRONT


Billboard-plakat af Camilla Rasborg
 
 
 
 

Fernisering

Fredag den 18. marts 2016 kl. 15-19

Åben
18. marts - 20. april 2016
Værket kan ses alle døgnets 24 timer

Udstillingsstedet Sydhavn Station
Ernst Kapers Vej 1,
2450 København SV.
www.sydhavnstation.info/
www.camillarasborg.dk/

I forbindelse med at Sydhavn Station i øjeblikket har besøg af den folkekære skulptur Fiskerkone af Charles Svejstrup Madsen, der normalt står placeret ved Gl. Strand, udstiller billedkunstner Camilla Rasborg værket FRONT i billboard-format under jernbanebroen på stationen.

Camilla arbejder med kasserede genstande og materialer og den ensomhed, forgængelighed og frihed, der genklinger fra dette, der er uden værdi for andre. Værket FRONT tager afsæt i et stykke spand fundet langs indsejlingen til Sydhavns Havn.
 
 
Alle er velkomne!

--------------------

København er i øjeblikket under langvarig ombygning i forbindelse med metrobyggeriet og andre større anlægsprojekter. I den forbindelse er flere skulpturer gemt væk og pakket ned, men en af de hengemte skulpturer er kommet frem i lyset igen. På foranledning af udstillingsstedet Sydhavn Station, er Charles Svejstrup Madsens skulptur ”Fiskerkone” fra Gl. Strand, opstillet på Sydhavn Stations Plads, i et år fra juli 2015 til juli 2016.

I løbet af opstillingsperioden bliver fiskerkonen endvidere akkompagneret af nutidskunst i et stort billboard, der er sat op uden på stationen på en mur under jernbanebroen. Heri vil de 10 kunstnere bag Udstillingsstedet Sydhavn Station, lave skiftende udstillinger i plakatformat der på forskellige måder forholder sig til besøget. Den syvende kunstner i rækken er Camilla Rasborg. De øvrige kunstnere er: Jens Axel Beck, Sonja Lillebæk Christensen, Claus Ejner, Thorgej Steen Hansen, Anne Skole Overgaard, Heidi Hove, Morten Jacobsen, Mette Juul og Ulla Hvejsel.

Tak til Statens Kunstfond og Københavns Kommune.

 Samtidig med billboardet vises der i perioden to udstillinger på Udstillingsstedet Sydhavn Station:
Fuck up Kage af Christina Jonsson fra den 16.-20. marts og gruppeudstillingen Turist med Jonn Herschend (USA), Lindsey White (USA) og Patricia Esquivas (ES) fra den 25. marts -17. april. 

---------------------
For yderligere information kontakt Camilla Rasborg på tlf. 26 13 29 82 eller send en mail til camillarasborg@kkart.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar