mandag den 25. juli 2016

Delicate Tension

En soloudstilling af Nour Fog

Fernisering fredag d. 5. august kl. 17 – 22
Performance i det skjulte rum kl. 19

Udstillingen er åben d. 6. august – d. 4. september
Torsdag – søndag kl. 13 – 17.

Til den kommende udstilling har Sydhavn Station inviteret Nour Fog som netop er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi. Vi værdsætter vores nye kollegaer, som har taget det modige valg at være kunstnere med alt hvad det indebærer. Disse nye kræfter bærer det kunstneriske arbejde videre og det vil vi gerne hylde. På udstillingen roterer latexpladen langsomt på pladespilleren, mens nerven vibrerer rastløst ved nålens blide berøring. På det runde bord synger glas til alkoholiske drikke spøgelsesagtigt i højstemt harmonisk og disharmonisk kor. Skulpturelle keramikobjekter tiltrukket af tyngdekraften, folder sig organisk ud på gulvet. Plakater af forstørrede kropsforlængelsers form, tekstur og graduerende overgange iklæder rummets ydre.

Til denne udstilling har Nour Fog installeret en række af sine skulpturelle og lydlige værker. Her dykkes der ned i det lystbårnes underbevidste, hvor stimulans og stimulering er i fokus. Værkerne bevæger sig i spændingsfelter mellem tiltrækning og frastødning, nydelse og ubehag, det konkrete og det mystiske. Udstillingen rummer en umiddelbar visuel tiltrækningskraft, med en underlæggende foruroligende spænding.

I forbindelse med udstillingen vil lydgruppen Duo Demona opføre deres okkulte glas- og korsymfoni i Sydhavn stations skjulte rum. Performancen vil blive opført til ferniseringen fredag d. 5 august kl. 19.00 og til finissagen lørdag d. 3 september kl. 18.00. Duo Demona består af Maj Bjørnholdt Kjærsig og Nour Fog.


Udstillingen er støttet af Københavns Kommunes Kunstråd og Udstillingsstedet Sydhavn Station.
For yderligere information kontakt: nourfog@gmail.com tlf. 61666877 / sonjalillebæk@hotmail.com tlf. 50420772

Ingen kommentarer:

Send en kommentar