søndag den 12. marts 2017

Zwischenzeit af Berit Dröse


NYT VÆRK I BILLBOARDET PÅ SYDHAVN STATION
 
Velkommen til åbning på en ny billboard-udstilling under jernbaneoverskæringen på fredag den 17. marts, kl. 17-21 på Udstillingsstedet Sydhavn Station med den dansk-tyske billedkunstner, Berit Dröse.

Charles Svejstrup Madsens statue, Fiskerkone, der gæster Sydhavn Station for en periode, får i den kommende tid selskab af billboard-værket, Zwischenzeit af Berit Dröse.

Berit Dröse udstiller et fotografi af en stof skulptur. Sætningen, Ich schwebe in der luft und berühre den Boden Wo ist unten und wo ist oben* på fotografiet, er et poetisk opråb om at give slip og samtidig befinde sig i et limbo. Ordet, Zwischenzeit har flere betydninger på tysk og kan oversættes til mellemtid eller tiden imellem og kan forstås som en tilstand i et mellemrum. Bogstaverne er klippet ud af et hvidt-transparent stof og hængt således vinden skaber skulpturen og bogstaverne dannes af himlens blå farve.

*     Oversat til Dansk: Jeg svæver i luften og rører jorden, hvor er nede og hvor er oppe. 

Siden juli 2015 har Charles Svejstrup Madsens statue, Fiskerkone fra Gl. Strand, gæstet Sydhavn Station. Under besøget bliver statuen akkompagneret af et billboard, hvori man vil opleve en række skiftende udstillinger arrangeret af Udstillingsstedet Sydhavn Station.  

Fiskerkonen blev oprindelig opstillet i 1940 på Gl. Strand til ære for det møjsommelige arbejde, som fiskerkonerne udførte på stedet. I forbindelse med Metrobyggeriet var statuen dog blevet sendt til opmagasinering, men på foranledning af Udstillingsstedet Sydhavn Station er den nu atter kommet frem i lyset, alt imens byggeriet står på.

Værket kan ses fra 17. marts – 19. april, 2017. Alle ugens dage 24/7.

Åbning: Fredag den 17. marts, kl. 17-21, hvor der foruden billboardet vil være åbning på soloudstillingen, Sel-Mág d’Evis af Kristina Bengtsson på Udstillingsstedet Sydhavn Station.

For flere informationer besøg venligst www.sydhavnstation.info eller kontakt heidihovepedersen@gmail.com / 30428727.

Tak til Områdefornyelse Sydhavnen for støtte til projektet.

Zwishenzeit, installation view, Sydhavn Station. Foto af Berit Dröse

Zwishenzeit, installation view, Sydhavn Station. Foto af Berit Dröse

Zwishenzeit, installation view, Sydhavn Station. Foto af Berit Dröse

Zwishenzeit, installation view, Sydhavn Station. Foto af Berit Dröse

4 kommentarer:

 1. Privat långiver

  Hej,

  Dette er et privat lån selskab, der tilbyder billige lån. Vi er hurtige og garanterede. Vi tilbyder lån fra 1.000.00 til 10.000.000.00 med en meget lav sats på 3%. Bare søg nu, hvis du er interesseret i at få et lån. Ansøg med nedenstående detaljer ..

  1. Fuldstændige navne: .........................
  2. Adresse / Land: .........................
  3. Telefon: .........................
  4. Lånbehov nødvendig: .........................
  5. Lånets varighed: .........................
  6. Beskæftigelse: .........................
  7. Månedlig indkomst: .........................

  Hilsen,
  Rogers Moore.
  CEO Rogers Capitals.
  Email: rogerscapitals@gmail.com

  SvarSlet
 2. Kære lånesøgere

  Du i nogen økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer rundt omkring i verden med det ene formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du ønsker at ansøge om lån, skal du kontakte os igen med nedenstående email: elenanino0007@gmail.com

  Navn:
  Det krævede lånebeløb:
  Lånetid:
  Mobilnummer:

  Tak og Gud velsigne
  TILLID
  Elena

  SvarSlet
 3. Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebeløb, da vores minimumslån tilbud er 1.000,00 til ethvert valg af lånebeløb

  SvarSlet
 4. Ansøg om et hurtigt og bekvemt lån for at betale regninger og at starte en ny finansiering dine projekter til en billigste rente på 2%. Kontakt os i dag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebeløb, da vores minimumslån tilbud er 1.000,00 til ethvert valg af lånebeløb

  SvarSlet