lørdag den 7. oktober 2017

open call

                     
billboard, indgang og Fiskerkonen ved Sydhavn Station


open call til billboard-udstilling ved Sydhavn Station
deadline 20. oktober 2017 kl. 23.59


I forbindelse med besøget af Fiskerkonen fra Gammel Strand har kunstnerne bag Udstillingsstedet Sydhavn Station siden 2015 vist en række skiftende udstillinger, der relaterer til forflytningen af Fiskerkonen i en nyopført billboard-ramme under jernbanebroen på Sydhavn Station. Vi ser dette som et særegn udstillingsformat på en stationsbygning i København og ønsker nu med dette open call at åbne op for endnu flere bud på udstillinger i billboard-rammen.

Open call udstillingerne vil køre et halvt år frem og vil have åbning og fernisering på samme tidspunkt som Udstillingsstedet Sydhavn Stations øvrige udstillinger, som er ca. hver 5. uge og med næste åbning den 20. november 2017. Selve billboard-rammen måler 240x240 cm. Det er muligt at arbejde med alle typer materialer. De eneste krav er, at det skal være af vejrbestandige materialer, at man holder sig indenfor rammen samt at man på den ene eller anden måde vil forholde sig til besøget af Fiskerkonen.

Udstillingsstedet Sydhavn Station kan bidrage med et beløb på 1600 kr. til materialer eller løn. Over-skrides dette beløb står man selv for de resterende udgifter. Udstillingsstedet Sydhavn Station står desuden for udfærdigelse og udsendelse af pressemateriale samt fernisering.

Indsend en kort beskrivelse af værk, et par linjer om hvem du er samt skitser/billeder på max 2 A4-sider i en samlet PDF til sydhavnstation@gmail.com og mærk email'en 'ansøgning til billboard' senest den 20. oktober 2017 kl. 23.59

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fiskerkonen er fremstillet af Charles Svejstrup Madsen i 1940. I forbindelse med Metrobyggeriet ved Gammel Strand var hun blevet sendt til opmagasinering, men på foranledning af Udstillingsstedet Sydhavn Station er hun kommet frem i lyset, mens byggeriet står på. Udstillingsstedet Sydhavn Station er et kunstnerdrevet udstillingssted, som er opstartet i 2012. Det har den særlige, halvoffentlige beliggenhed i det forhenværende billetkontor samt i 15 plakatholdere i ankomsthallen udover billboard-rammen under jernbanebroen på Sydhavn S-togsstation i København. I de uprætentiøse rammer insisteres der på, at vise samtidskunst i form af både solo- og gruppeudstillinger, digtoplæsninger, koncerter og performances af kunstnere af forskellige generationer fra både ind- og udland.


Udstillingsstedet Sydhavn Station, Ernst Kapers Vej 1, 2450 København SV www.sydhavnstation.info // Kontakt på tlf. 30428727 el. 50420772

Ingen kommentarer:

Send en kommentar