søndag den 11. februar 2018

Billboard af Peter OlsenVelkommen til åbning fredag den 16. februar kl. 17-21 
”Parallel Presents” af Peter Olsen er den fjerde billboard-udstilling i rækken, som er blevet til i forbindelse med Udstillingsstedet Sydhavn Stations Open Call i efteråret 2017. Denne gang får Fiskekonen af Charles Svejstrup Madsen selskab af et arkitektonisk visualiseringsprint af noget måske virkeligt.

Når du bevæger dig rundt i byrummet, møder du ofte arkitektoniske visualiseringer, der forudsiger hvordan et pågældende sted og byggeprojekt vil komme til at se ud i en nær fremtid. Disse visualiseringer er computergenererede 3D renderinger, og er i visse tilfælde udført så detaljeret, at de er svære at skelne fra rigtige fotografier. Peter benytter i værket ”Parallel Presents” denne renderingsteknik til at skabe nye billeder, der undersøger grænserne mellem det virkelige og det foreslåede i området omkring Sydhavn Station.

Peter Olsen er uddannet ved Det Jyske Kunstakademi 2006-2011. Bor og arbejder i København. For mere information besøg www.peterolsen.net
 
Billboardet kan ses 24/7 frem til den 21. marts 2018.


Foruden billboardet er der åbning på gruppeudstillingenMarmor Vindue Breve” med Birgitte Thorlacius, Helle Kingbird Bjerregaard og Anne Skole Overgaard

Siden juli 2015 har Charles Svejstrup Madsens statue, Fiskerkone fra Gl. Strand, gæstet Sydhavn Station. Under besøget bliver statuen akkompagneret af et billboard, hvori man vil opleve en række skiftende udstillinger. Fiskerkonen blev oprindelig opstillet i 1940 på Gl. Strand til ære for det møjsommelige arbejde, som fiskerkonerne udførte på stedet. I forbindelse med Metrobyggeriet var hun dog blevet sendt til opmagasinering, men på foranledning af Udstillingsstedet Sydhavn Station er hun nu atter kommet frem i lyset, alt imens byggeriet står på.

Kontakt: sonjalillebaek@hotmail.com / tlf. 50420772
Udstillingsstedet Sydhavn Station,
Ernst Kapers Vej 1, 2450 København SV,
www.sydhavnstation.info

Ingen kommentarer:

Send en kommentar