søndag den 22. april 2018

- en billboardudstilling af Mads Juel
Fernisering: Fredag d. 27. april 2018 kl. 17-21 

Billboardet kan derefter ses døgnet rundt indtil 30. maj 2018

Sö handler om oversvømmelserne som jorden begår på havet. Om ejerskabet vi gør os over os selv og andre. Om at forsøge at give slip på ruinerne, så de kan erstattes. Sö handler om flod og ebbe og om at forsøge at holde vejret under vand, så længe jeg kan. Om kontinenter som stiger og synker. Om at forsøge at omorganisere ens tanker. Om at konstruere en virkelighed indtil morgenerne føles hele og rolige igen. Om ganske konkret at lade natur og konstruktion falde sammen i ét i min digitale efterbehandling og udviske hele flader og derved frisætte billedet fra virkeligheden. Dvs. så øjet snydes til at se.


Det handler om de midlertidige rum som fikseres. Som præmissen, der gør sig gældende, når man fotograferer - en brøkdel af et sekund der stivner. Jeg arbejder i intervaller mellem dag og nat, hvor lysets midlertidighed synes størst.


I 2015 udlåntes Fiskerkonen, Charles Svejstrup Madsens statue fra Gl. Strand, til Sydhavn Station og skaber, for en periode, en grobund for en række skiftende udstillinger. Et billboard for midlertidig kunst.


Mads Juel, født i 1990, er uddannet ved Konsthögskolan i Malmö og bor og arbejder i København. Han er her 2018 tiltrådt som nyt medlem af Udstillingsstedet Sydhavn Station.

Billboardet kan derefter ses døgnet rundt indtil 30. maj 2018

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond.

Kontakt: Mads Juel, tlf. nr. 5362 3223


Samme dag holdes der fernisering i udstillingsrummet på HOVEDLØS eller ubestemt maleri, kollage og objekt – en soloudstilling af Camilla Rasborg. Udstillingen vises frem til 27. maj 2018.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar