torsdag den 24. maj 2018

Nyt billboardTilskuere
- En billboardudstilling af Malou da Cunha Bang

Fernisering fredag d. 1. juni 2018 kl. 16 – 21

Hvad kan man finde i distancen som tilskuer. Det synes umiddelbart som en passiv tilstand, en betragtning af omgivelserne, som så efterfølges af tvivl eller tro. Men det at se er en aktiv handling, og i selve det at se ligger der en skepsis. Ordet refererer til visuel perception, det at observere, det at undersøge. Billedet peger på sig selv, og på det at se. Forbilledet for mit tryk, er et fotografi jeg har taget på et tidspunkt, derefter er det overført det til en kobberplade. Teknikken for det grafiske tryk er mezzotinte, som er en negativ fremkalden af motivet, lyset skrabes frem på pladen.

Billboardet kan ses døgnet rundt under togbroen indtil 5. juli 2018

I 2015 udlånets Fiskerkonen, Charles Svejstrup Madsens statue fra
Gl. Strand, til Sydhavn Station og skaber, for en periode, en grobund, for en række skiftende udstillinger. Et billboard for midlertidig kunst.

Malou da Cunha Bang, født i 1982, er uddannet ved Kungl. Konsthögskolan i Stockholm og bor og arbejder i København og Malmø. 
Malou er den anden kunstner i rækken af de nye medlemmer i Udstillingsstedet Sydhavn Station til at udstille i billboardet.

Billboard-udstillingerne er støttet af Statens Kunstfond.

Samme dag er der fernisering på udstillingen Courage Afternoon af Jonas Handskemager og Mads Juel i udstillingssrummet på Sydhavn Station. 
Udstillingen kan ses frem til 1. juli 2018, torsdag – søndag kl. 13 - 17.
  


Udstillingsstedet Sydhavn Station
Ernst Kapers Vej 1
2450 Købehavn SV.
Mail: sydhavnstation@gmail.com
Web: www.sydhavnstation.info
Kontakt: Malou da Cunha Bang tlf. nr. 81 29 58 13
Ingen kommentarer:

Send en kommentar