søndag den 1. juli 2018


Sommerens Plakatudstilling: 

Wagamummy's af James Sturkey (UK)

Fernisering fredag d. 6. juli kl. 17 – 21.00 hvor vi serverer gratis pølser og drinks til alle vores besøgende.

Udstillingen kan ses døgnet rundt fra d. 6. juli - 8. August 2018 


Udstillingsstedet Sydhavn Station har inviteret billedkunstneren James Sturkey (UK) til at udstille i de 15 plakater i stationens forhal henover sommeren. James Sturkey viser en serie tegninger med titlen Wagamummy's, der er scannet i høj opløsning, forstørret og reproduceret som plakater til Sydhavn Stations plakatfrise. 

Serien, som tager sin titel fra den britiske restaurantkæde Wagamama's, fungerer som et indeks af genkendelige former fra hverdagen, der refererer til moderne, rekreative steder fra Vesten. Arkitektur, møbler og diverse genstande fra forlystelsesparker, offentlige toiletter og forstads-baghaver virker til at være ude af kontekst. Motiverne bliver rekvisit-agtige som små studier, der minder om tekniske arbejdstegninger. Forskellene på kommercielle og hjemlige rum sløres, idet de reduceres til linjer, mønstre og gentagelser. 

James Sturkey (f. 1991, Crawley, UK) er udannet ved Goldsmiths BA Fine Art Program (2014, London) og nuværende studerende på Städelschule (Frankfurt) under Peter Fischli. 

Kontakt for yderligere information omkring udstillingen: Louise Bonde-Hansen: 26330613Malou da Cunha Bang: 81295813

Udstillingen er støttet af Områdefornyelse Sydhavn og Statens Kunstråd.

Udover sommerplakaterne vil der samme aften være åbning på billboard-værket PARABOLA af Julie Falk.  Værket kan ses døgnet rundt til og med d. 8. august. Udstillingslokalerne vil være lukkede frem til 10. august hvor vi åbner med en ny udstilling. Ingen kommentarer:

Send en kommentar